Política de Privadesa

Informació sobre el responsable del tractament de les dades personals

El responsable del tractament de les dades demanades a través del lloc web www.mylearning.es/feusoc (en endavant, la "Web" o el "Lloc Web") és la Federació d'Ensenyament Unió Sindical Obrera de Catalunya (en endavant FEUSOC ) amb CIF G28567402, i domicili a Sant Rafael, 38-42, 08001 de Barcelona.

Pots posar-te en contacte amb FEUSOC, per a qualsevol aspecte relacionat amb aquesta política de privadesa, a l'adreça de correu electrònic: fe.forma@feusoc.cat

Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?

En FEUSOC tractarem les teves dades personals, recollides a través del Lloc Web amb les següents finalitats:

• En cas de contractació dels serveis oferts a través del lloc web, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
• Enviament d'informació sol·licitada a través dels formularis disposats en el Lloc Web.
• Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i / o publicitat del lloc web i del sector educatiu.

Et recordem que pots oposar-te a l'enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l'adreça de correu electrònic indicada anteriorment.

Els camps d'aquests registres són d'ompliment obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s'aporten aquestes dades.

Per quant de temps es conserven les dades personals recollides?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no demanis la seva supressió i durant el termini pel qual es puguin derivar responsabilitats legals pels serveis prestats.

Legitimació

El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

• La sol·licitud d'informació i / o la contractació dels serveis de FEUSOC, els termes i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.
• El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, en tant que et vam informar posant a la teva disposició la present política de privadesa que després de la lectura de la mateixa, en cas d'estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d'una casella disposada a aquest efecte.

En cas que no ens facilitis les teves dades o el facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

Destinataris

Les dades podran ser compartits amb proveïdors amb accés a dades, amb qui es formalitza un contracte que recull les obligacions i responsabilitats que assumeixen en el tractament de les dades, en qualitat d'Encarregats de Tractament.

Finalment, les dades poden ser cedides a administracions i altres organismes públics en aquells casos en què això vingui imposat per obligació legal o per disposició judicial.

Drets

Com interessat que ens has proporcionat les teves dades personals, tens tot el dret a obtenir confirmació sobre si en FEUSOC estem tractant les teves dades personals, i en concret estàs facultat per exercitar els drets que la normativa en matèria de protecció de dades et reconeix, d'acord amb que preveu la mateixa:

• Dret d'ACCÉS a les teves dades personals.
• Drets de sol·licitar la RECTIFICACIÓ de les dades inexactes.
• Dret de sol·licitar la seva SUPRESSIÓ quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.
• En determinades circumstàncies, podràs sol·licitar la LIMITACIÓ DEL TRACTAMENT de les dades, en el cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.
• En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran exercitar el seu dret d'OPOSICIÓ al tractament de les seves dades. Deixarem de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.
• En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular, podràs sol·licitar el seu dret a la PORTABILITAT de les dades.

Podràs exercir aquests drets dirigint una comunicació a l'adreça postal i / o de correu electrònic que es fa constar en l'apartat "Informació sobre el responsable del tractament de les dades personals".

A més, en cas que s'hagi vulnerat qualsevol dels teus drets, l'interessat té dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), al C / Jorge Juan nº 6 (28001) Madrid o a través de la seu electrònica de l'AEPD.